Body & Beauty Wassenaar 

Bedrijfsboodschap

                        Bioslimming - Revolutionaire Body Wrap 
BIOSLIMMING  is de revolutionaire lichaamsbehandeling. Deze body wrap geeft zichtbaar en langdurig resultaat vanaf de eerste behandeling. Bioslimming onderscheid zich van de traditionele body wraps op de markt door gebruik van natuurlijke ingrediënten, de eenvoudige behandelingsmethode en de uitstekende resultaten. Daarnaast heeft het een uitstekende hydraterende en huid verstevigende werking. Bioslimming verminderd aanzienlijk cellulitis, stimuleert gewichtsverlies en verbrandt calorieën. Op unieke wijze gebruikt Bioslimming beide thermale componenten (koud & warm) in de combinatie met verschillende planten extracten, hoge cafeïneconcentraties, essentiële oliën en algen extracten.
De professionele salon producten van Bioslimming zijn exclusief voor beauty en afslanksalons en spa's.
De producten zijn wetenschappelijk samengesteld om uitzonderlijke resultaten te behalen vanaf de eerste behandeling. De resultaten zijn meetbaar en zichtbaar!

Fase 1:
Detox Base (de eerste gel) wordt aangebracht op het lichaam. Daarna worden de benen met Active Slim Gel (gel nr. 2) en de buik en armen met Actief Slim Crème (nr. 3) behandeld. Deze fase sluit je af door het lichaam te bedekken met folie.
Gedurende 30 tot 40 minuten blijft de klant ontspannen in de behandelkamer liggen. Voor de beste resultaten moet gewaarborgd worden dat de klant het niet koud heeft.

Fase 2:
De folie wordt verwijderd en vervolgens wordt de Ultra Slim Effect (gel nr.4) krachtig, met bindweefselmassage techniek, gemasseerd in alle gebieden. De massage moet niet langer duren dan 10 minuten. Anders rubber je de laatste gel van het lichaam af.                                 

                            Welkomstaanbieding:

Bioslimming treatment van €120,- nu voor €97,50!

(bij 2 personen geen €97,50 maar €87,50)

                                     EXTRA VOORDELIJG !
                BIOSLIMMING : kuur 6 behandelingen  € 535,-
                            6 x biosliming € 97,50 = € 585,-
                                   Uw voordeel  € 50,-