Body & Beauty Wassenaar 

Bedrijfsboodschap

                                                 Universal Contour Wrap
 
Universal Contour Wrap, is een ontslakkingsmethode die iedereen helpt af te slanken. Gegarandeerd 15 centimeter bij de eerste behandeling. Men wordt ingewikkeld met bandages die gedrenkt worden in een speciaal concentraat. Dit concentraat bestaat uit Dode Zee klei, andere zee- en bodemextracten, verschillende natuurlijke mineralen. Wanneer het lichaam is omwikkeld is met deze bandages, werkt dit als een grote omslagdoek. De spiermassa wordt ontzuurd en geremineraliseerd. De Body Wrap is een ontslakkingsmethode die de huidspanning verbetert, littekens verzacht en wangerschaps- striemen minder zichtbaar maakt. Mensen met huidproblemen als psoriasis en eczeem profiteren in het bijzonder van de Body Wrapen positieve verandering is al na één behandeling zichtbaar.
 
Deze wikkelmethode is ontwikkeld in de gezondheidszorg voor mensen met nier-, lymfe- en leverproblemen. Het laat zich raden dat een goede doorstroming van het lichaam hierdoor verzekerd is. Het ontslakkend- (afslankend) effect houdt naar gelang uw eigen levenswijze een half jaar tot een jaar stand. Gifstoffen in het lichaam ontstaan door factoren als narcose, ziekte, medicijnen, stress, verkeerde voeding, roken, alcohol, bewegingsbeperking of snel gewichtsverlies. Deze gifstoffen worden opgeslagen in een vloeistof die zich tussen de vetcellen bevindt. Die tussencelvloeistof bestaat voor 34 tot 69 % uit puur gif en zwelt hierdoor behoorlijk op. Uiversal Contour Wrap verwijdert de gifstoffen, waardoor de zwelling afneemt en de huid weer strakker en mooier wordt. Cellulite die door het opzwellen van de tussencel- vloeistof en een slechte lymfewerking ontstaat, wordt hierdoor meteen doelmatig aangepakt. 
                             De Universal Contour Wrap
        Werkt op plaatsen waar moeilijk afslanking bekomen kan worden.
  • Is een geweldige start voor een vermageringskuur.
  • Verstrakt en verstevigt de huid na een zwangerschap of groot gewichtsverlies.
  • Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid.
  • Is voor iedereen die er goed uit wil zien
 
                                                                                                               Een revitaliserende behandeling                     
 De elastische windels welke gedrenkt zijn in een zeeklei-oplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam trachten te verlaten. De windels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten terug af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft je na een behandeling helemaal niet te douchen. De klei die zich in de porien van de huid bevind zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg.
Met dee Universal Contour Wrap gaat men zich lekkerder in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in minder dan 2 uur voltooid.
                                                                                              Versteviging en verstrakking
Het is niet ongewoon dat een klant na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging. Tevens doen we aan cosmetisch maatwerk, doordat we tijdens de behandeling probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra kunnen behandelen. We horen graag van de klant wat zijn of haar probleemzones zijn, zodat we bij deze zones extra windels kunnen aanbrengen.
 
                                                                            Ons advies voor een slanker en gezonder lichaam
 
We raden iedereen een kuur van 3 behandelingen aan.
Of je meer behandelingen nodig hebt hangt af van het totale centimeterverlies dat je wenst te bereiken, of je de behandeling combineert met een dieet, hoe los je huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulitis is.
De afslankende werking van de behandeling is heel populair. Het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen ervoor kiezen om nog een kuur te nemen en zo meer centimeters verliezen. Natuurlijk stopt het centimeter verlies wel ergens. Meestal zijn 3 behandelingen voldoende. 
     
                                                  Prijs
1x een Universal Contour Wrap                                               €    95,00             
3x een Universal Contour Wrap  (€ 17,-korting)                       €  270,00

Je hebt al een afspraak
  • Vergeet dan niet om een schone onderbroek mee te nemen! Deze kun je aan trekken na de behandeling. Meestal is de onderbroek die je tijdens de behandeling aan hebt gehad erg zwart door alle klei en afvalstoffen die uit je lichaam komen.
  • Trek een zodanig klein mogelijke onderbroek aan. Dit in verband met de windels die op de huid alleen hun werk kunnen doen.
  • Als je menstruatie hebt is de behandeling minder effectief, dus beter inplannen op dagen dat je deze niet hebt.
 
De duur van een behandeling is 2 uur.